Konehuoltoa Avant-pienkuormaajille ja muille työlaitteille

Ota yhteyttä

Auto ja konehuolto Oy tarjoaa Avant-pienkuormaajien, niiden lisälaitteiden ja muiden työkoneiden huoltoa vahvalla ammattitaidolla. Palvelemme asiakkaita niin Tuusulassa, muualla Uudellamaalla kuin laajemminkin kautta Suomen. Meillä asioi kaikenlaisia asiakkaita yksityishenkilöistä yrityksiin, muihin yhteisöihin ja julkiseen sektoriin.

Monipuolista konehuoltoa ja -korjausta

Olemme Avant-merkkihuoltamo, joten huollamme vahvalla ammattitaidolla Avant-pienkuormaajat ja -työlaitteet. Tarjoamme myös esimerkiksi TGB-mönkijöiden huoltoja ja korjauksia. Osaavissa käsissämme myös kaikki muut koneet ja laitteet saadaan nopeasti kuntoon. Ota siis yhteyttä ja varaa aika konehuoltoon!

Katso yhteystietomme

Valtuutettu Avant-merkkihuoltamo

Avant Tecno valmistaa pienkuormaajia ja niiden lisälaitteita tehtaallaan Ylöjärvellä. Olemme osa yrityksen kansainvälistä kumppaneiden verkostoa ja toimimme valtuutettuna Avant-merkkihuoltona, joka palvelee asiakkaita Tuusulassa.

Avant-merkkihuollon palvelumme sisältää:

  • huollot ja korjaukset

  • Avant-varaosien ja -lisälaitteiden myynnin

  • turvatarkastuksen veloituksetta

  • myös kuljetukset.

Voit vuokrata meiltä oman koneesi huollon tai korjauksen ajaksi sijaiskoneen. Sijaiskoneeksi tarjoamme malleja Avant 523 ja 760 i.

 

523-mallin vuokrahinta on 120 €/vuorokausi (alv. 0 %).

760 i-mallin saat vuokralle hintaan 165 €/vuorokausi (alv. 0 %).

 

Vuokraamme koneita myös muuhun kun sijaiskoneen tarpeeseen.

 

Tarjoamme konehuollon lisäksi myös autohuollon palvelut.

Lue lisää

TGB-mönkijöiden merkkihuolto

Ammattitaitoinen henkilökuntamme huoltaa TGB-traktorimönkijät. Toimimme myös TGB:n valtuutettuna merkkihuoltoliikkeenä. Huoltojen lisäksi tarjoamme mönkijöiden korjaukset ja myymme kaikki niihin tarvittavat varaosat.

Kysy lisää!

Vuokraa Avant-pienkuormaaja!

Voit vuokrata meiltä Avant-pienkuormaajan lisäosineen oman koneesi huollon tai korjauksen ajaksi. Voit myös hyödyntää vuokrausmahdollisuuttamme, jos etsit tilapäisesti laitetta vaikka oman pihasi kunnostamiseen.

 

Tarjoamme vuokralle mallin Avant 523 alkaen 150 euron päivähintaan (alv. 0 %). Hinta sisältää opastuksen. Viikonloppuvuokraukset ja pidempiaikaiset vuokraukset hinnoittelemme erikseen. Tarjoamme myös kuljetuksen ja vuokraamme lisävarusteet, kuten kauhan, trukkipiikit, tasoittajan ja repijän.

Ota yhteyttä ja kysy lisää
Puhelinkuvake

Tarjoamme konehuollon palvelut Tuusulassa. Laitamme kuntoon niin Avant-kuormaajat kuin TGB-traktorimönkijätkin.

Ota yhteyttä!